Om Tekonf

På Tekonf är vi specialister på att skära till, stansa och sammanfoga mjuka material. Vi kallar det Teknisk Konfektion. För att kunna leverera enligt våra uppdragsgivares önskemål och behov har vi genom åren utvecklat såväl kompentens som maskinpark för att arbeta i en mängd mjuka material såsom PVC-vävar, textilier, cellplast, skummaterial, glasfibervävar, gummidukar och ull.

Lyhörda. Flexibla. Kvalitetsmedvetna.

Som kund hos oss kan du lita på att alla våra leveranser når dina förväntningar och bidrar till att stärka kvalitetsupplevelsen av dina produkter. Vår arbetsmetod går ut på att vi tillsammans formulerar ditt behov och utvecklar en optimerad lösning. Vår förmåga att snabbt ställa om produktionen gör att vi kan göra kortare serier, producera prover och leverera med hög precision.

Från Jämtland till hela världen

Vår produktion sker på Frösön i Jämtland. Här känner vi stolthet över att vara trogna vår hembygd samtidigt som vi har vår dörr öppen för medarbetare från hela världen. För oss är det viktigt att ta tillvara allas skicklighet och precision. Våra medarbetares flexibilitet och noggrannhet bidrar starkt till att vi fortsätter att växa.

Oavsett om det handlar om produkter för militärt bruk, sjukvård, industri eller fritid möter alla våra produkter högt ställda krav på ofelbar funktion. Det följer vår primära ambition: Att leverera Teknisk Konfektion i världsklass!

Välkommen att kontakta oss så hittar vi tillsammans rätt lösning för din produktion.