Om oss

Verksamheten startade under 2012, men vi som arbetar här har alla lång erfarenhet av tillverkning i mjuka material för industrikunder. Vi kan därför garantera att vi tillhandahåller den högsta kvalitetsnivån inom vår bransch, med korta ledtider och ett konkurrenskraftigt pris. Vi håller till i flygvapnets före detta lokaler på Frösön, Jämtland, i området som heter Frösö Park. Som ni ser på vår startsida är det en vacker utsikt från Frösö Park!

Vi tillhandahåller allt inom teknisk konfektion, exempelvis; sömnad, tillskärning (i en ny skärmaskin Zünd), HF-svetsning och stansning. Vi kan bl a tillverka väskor, påsar, isoleringar, åk- och skyddsmadrasser, packningar, tätningar, remmar, spännband, huvar, dynor, klädslar, kapell, presenningar mm. Vi arbetar främst i PVC-vävar, textilier, gummidukar och olika cellplaster.

Genom vår samarbete med Favuseal kan vi erbjuda dig ett av världens bästa, tunnaste och mest innovativa brandskyddsmaterial, Favuseal fire barrier system (FFBS).

Våra kunder är främst svenska industrikunder inom främst försvars- eller verkstadsindustri, men vi exporterar även inom EU.

Vi arbetar i enlighet med ISO 9001. Vi arbetar hela tiden med ständiga förbättringar till nytta för oss och våra kunder.