PRODUKTION

Tillskärning

Vår nya skärmaskin Zünd G3 2XL-3200 är vår kronjuvel! Med en av marknadens vassaste maskiner kan vi utföra många olika arbeten inom tillskärning. Skärmaskinen har conveyor, fräsverktyg, hålpipa, oscillerande kniv och skärbredden är 2,7m. Så vi klarar tuffa material och tjocklekar, med en hög noGgrannhet och effektivitet! På Zünds hemsida http://www.zund.com finns mer information om vår skärmaskin.

 


HF-svetsning

Med nya HF-svetsar har vi ökat på vår produktivitet och kvalitet inom HF-svetsning. Vi klarar av all sorts HF-svetsning och vi använder marknadens mest prisvärda PVC-vävar. Vi har stor erfarenhet inom HF-svetsning och vi kan därför hjälpa er med svåra konstruktioner där PVC-vävar används.

 


Sömnad

Vi har kunnandet och resurserna för att klara av era behov inom industrisömnad. Våra maskiner är utrustad för bland annat ennåls- och tvånålssömnad samt bandning. Vi har dessutom  lång erfarenhet av produktutveckling och konstruktion inom sömnad. Textila produkter och specialremmar hanterar vi allt efter ert behov.

 


Stansning

Vid större serier är stansning den optimala lösningen för att snabbt ta fram ett stort antal färdiga detaljer. Vi klarar tjocka gummidukar, cellplaster, cellgummi och alla sorters vävar och textilier.